Zoekt u een ICT bedrijf in de Zaanstreek?

Onze ruim 40 leden en ICT specialisten helpen
u graag bij het oplossen van uw vraagstuk

Wordt nu lid van ICT Zaanstreek

Het lidmaatschap van ICT Zaanstreek biedt een groot aantal voordelen voor ICT ondernemers. Uiteraard leer je andere ondernemers kennen en neem je deel aan inspirerende bijeenkomsten. De voordelen zijn talloos.

Voor het lidmaatschapsgeld van € 175,- per jaar krijgt u:

 • 1. Toegang

  Daarnaast kunt u profiteren van de bekendheid en het netwerk dat de ICT Zaanstreek heeft. We zullen leden in de regio langs diverse wegen voor het voetlicht brengen, wat u in contact kan brengen met grote instellingen, organisaties en bedrijven.

 • 2. Interactieve ledenlijst

  Uw bedrijf heeft een plaats op de ledenlijst van onze internetsite. Hier kunt u beschikken over een uitgebreid profiel, waardoor andere bedrijven u nog beter kunnen vinden; De profielen worden random op de voorpagina van de site getoond.

 • 3. Netwerk

  Daarnaast kunt u profiteren van de bekendheid en het netwerk dat de ICT Zaanstreek heeft. We zullen leden in de regio langs diverse wegen voor het voetlicht brengen, wat u in contact kan brengen met grote instellingen, organisaties en bedrijven.

 • 4. Inspraak en samenspraak

  Samen staan we sterk. U kunt meepraten en meebeslissen over (bevorderen van) het ICT beleid binnen de ICT Zaanstreek. Ook bij gemeentes en overheden laten we onze stem horen. We laten samen weten wat Zaanse ICT bedrijven willen zien.

 • 5. Potentiële opdrachtgevers

  ICT Zaanstreek brengt u in contact met potentiële opdrachtgevers.

 • 6. Samenwerking

  ICT Zaanstreek brengt u in contact met mogelijke partners die uw marktpositie kunnen versterken.

 • 7. Collectief lidmaatschap ZON

  Doordat jij lid bent van ICT Zaanstreek ben je automatisch ook lid van ZON, deze netwerkclub van Zaanse bedrijven geeft jou handvaten voor het verder brengen van jouw kennis, relaties en wellicht opdrachten.

 • 8. Kennisoverdracht

  ICT Zaanstreek zorgt voor relevante kennisoverdracht tussen de ICT bedrijven onderling en naar potentiële opdrachtgevers en relaties. Dit doen wij door tijdens de bijeenkomsten verschillende gastsprekers uit te nodigen.

 • 9. Podium

  ICT Zaanstreek geeft u een kijkje in de keuken bij andere ICT bedrijven en ook u kunt uw bedrijf presenteren aan andere leden.

 • 10. Speciale ledenkortingen

  Er wordt gewerkt aan speciale ledenkortingen voor bijeenkomsten, trainingen en advertentiemogelijkheden.

Dit alles voor maar € 175,- op jaarbasis. ICT Zaanstreek valt of staat met de bijdrage van de leden. ICT Zaanstreek wordt met uw bijdrage een succes. We verwelkomen u daarom dan ook graag als lid. Kunnen we op uw steun rekenen dit jaar?

Op de hoogte blijven van de laatste ICT ontwikkelingen in de Zaanstreek?

Design door A&A Capacity | Realisatie door Miller Digital