Zoekt u een ICT bedrijf in de Zaanstreek?

Onze ruim 40 leden en ICT specialisten helpen
u graag bij het oplossen van uw vraagstuk

10 jaar ICT Zaanstreek

2016 is niet alleen het jaar van de Aap, maar dit is ook het jaar dat ICT Zaanstreek 10 jaar bestaat! ICT Zaanstreek is en mag enorm trots zijn op deze mijlpaal en wil dit dan ook groots gaan vieren op 8 april.

10 jaar ICT Zaanstreek

Feest

Om hier bij stil te staan organiseren wij vanuit ICT Zaanstreek een feest, waarbij gezelligheid en ICT de boventoon voeren. Dit feest is niet alleen voor de leden van ICT Zaanstreek, maar ook collega's, relaties en natuurlijk voor prospects van de ICT Zaanstreek leden. Wij zullen vanuit ICT-Zaanstreek zoveel mogelijk geluid maken om een groot publiek te bereiken. Dit doen we onder andere door een interessant, maar vooral leuk programma neer te zetten.

Bekende namen

Deze dag wordt opgeluisterd door een aantal spraakmakende gasten, waaronder Tweede Kamerlid Barbara Visser (ex wethouder Zaanstad) en trendwatcher Adjiedj Bakas.

Loterij

Tevens organiseren wij op deze dag een loterij. Loten kunnen gekocht worden in de Stoomhal op de dag zelf en de prijzen die hiermee te winnen zullen zijn, zijn van grootste waarde.

Programma

Het volledige programma is als volgt;

15.00 – 15:15 Welkom door Barbara Visser en Piet Smit

15:15 – 16:00 Adjied Bakas - "Megatrends in 2016"

16:00 - 17:00 Breakout sessies (zie onder voor de keuzes)

17.00 - 1800 Netwerkborrel onder het genot van de muzikale begeleiding van Falco, bekend van Crazy Piano's en een spetterende loterij waarbij mooie prijzen zijn ...te winnen!

Breakout sessies

De breakout sessies zijn sessies van 30 minuten in kleine groepen in wordt gegaan op spraakmakende en interessante onderwerpen. ICT Zaanstreek heeft voor deze dag onderstaande onderwerpen weten te regelen;

* "Internet of things" door Joris Castermans
* "MKB innovaties" door Dolf Kloosterziel
* "Wet op meldplicht datalekken" door Derk Yntema

Dit wil je niet missen!

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:

Actuele media

Bekijk hieronder de foto’s van het afgeronde event.

    Op de hoogte blijven van de laatste ICT ontwikkelingen in de Zaanstreek?

    Design door A&A Capacity | Realisatie door Miller Digital