Zoekt u een ICT bedrijf in de Zaanstreek?

Onze ruim 40 leden en ICT specialisten helpen
u graag bij het oplossen van uw vraagstuk

Beste Zaanse Zakenvrouw 2017

Voor de 7e keer organiseert het Vrouwennetwerk Zaanstad Plus (VNZP)  de Verkiezing van Beste Zaanse Zakenvrouw. Op dinsdag 21 maart 2017 worden de winnaars bekend gemaakt tijdens een inspirerend evenement in het Zaantheater.

Beste Zaanse Zakenvrouw 2017

Het VNZP wil met de Verkiezing van Beste Zaanse Zakenvrouw het vrouwelijk ondernemerschap in de schijnwerpers zetten en zo een nieuw impuls geven.. “Door de verkiezing krijgen we een goed beeld welke succesvolle zakenvrouwen een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, de gemeenschap of de overheid. En we laten op deze manier zien hoeveel talent in de Zaanstreek aanwezig is.”, aldus voorzitter Petra Derlagen.


Programma 21 maart 2017


Reserveer dinsdag 21 maart 2017 van 15.30-21.00 uur alvast in je agenda! Zowel vrouwen als mannen zijn van harte welkom op de Verkiezing Beste Zaanse Zakenvrouw 2017. Het belooft weer een inspirerend programma te worden: een landelijk bekende vrouwelijke dagvoorzitter, interessante sprekers, de bekendmaking van de winnaars en de stemming voor de publieksprijs. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om met elkaar te netwerken onder het genot van een drankje en eten.


Je bent van harte welkom!

Meld je hiervoor aan bij VNZP op de website: http://www.vnzp.nl/beste-zaanse-zakenvrouw-2017/

Actuele media

Bekijk hieronder de foto’s van het afgeronde event.

    Op de hoogte blijven van de laatste ICT ontwikkelingen in de Zaanstreek?

    Design door A&A Capacity | Realisatie door Miller Digital