Zoekt u een ICT bedrijf in de Zaanstreek?

Onze ruim 40 leden en ICT specialisten helpen
u graag bij het oplossen van uw vraagstuk

Een goed begin van 2018!

Een goed begin van het nieuwe jaar! 2018 goed van start laten gaan; dat doet u met een feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst! Op vrijdag 12 januari 2018 is de Yada Yada Markt op het Hembrugterrein dé plek voor alle Zaanse ondernemers die het jaar goed willen beginnen.

Een goed begin van 2018!

Zo begint 2018 goed en gezellig!

Het nieuwe jaar optimaal beginnen; dat doet u uiteraard op de inmiddels traditionele gezamenlijke feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst! Op vrijdag 12 januari 2018 heffen de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, de Maatschappij Zaanstreek-Waterland, Vrouwen Netwerk Zaanstad Plus, ICT Zaanstreek, Duurzaan en het Zaans Ondernemers Netwerk graag het glas met u bij de Yada Yada Market op het Hembrugterrein.

Komt u ook netwerken en plannen maken?

Tijdens deze ultieme Zaanse nieuwjaarsbijeenkomst staat alles in het teken van netwerken in een sfeervolle ambiance. Wens uw collega-ondernemers e/o bestuurders het beste voor 2018. Praat rustig bij over uw ambities voor het nieuwe jaar. Of maak samen plannen voor een succesvolle samenwerking. De diverse hapjes en drankjes die de Yada Yada Market u te bieden heeft, zullen zeker bijdragen aan de sfeer. Alle ondernemers en bestuurders uit de Zaanstreek zijn welkom! Op deze nieuwjaarsbijeenkomst zijn alle leden en genodigden van de genoemde netwerkclubs, maar ook hun introducés van harte welkom! Na de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Jan Hamming en de uitreiking van de Duurzaan Award, brengen wij samen een toast uit op een voorspoedig en succesvol 2018! U bent er toch ook bij?

Programma vrijdag 12 januari 2018

16.00 uur Ontvangst
16.30 uur Welkom door Guido Voss namens de organiserende partijen
16.35 uur Nieuwjaarstoespraak door burgemeester Jan Hamming
16.45 uur Uitreiking Duurzaan Award door Robert Linnekamp
17.00 uur Netwerken, hapjes en drankjes

Rond 18.30 uur eindigt de bijeenkomst, maar u kunt eventueel tot 22.00 uur (voor eigen rekening) nog volop genieten van de Yada Yada Market.

Voor een impressie van vorig jaar klikt u hier.


Aanmelding en kosten

Voor deze nieuwjaarsbijeenkomst vragen wij u vriendelijk om u vooraf aan te melden via onderstaand formulier. Wanneer u zich als ICT Zaanstreek lid aanmeld voor deze bijeenkomst zal ICT Zaanstreek de kosten á € 20,00 (incl. btw) per persoon betalen. Dit is inclusief drie consumptiebonnen en een borrelhapbon. 

Mocht u zich aanmelden maar op de dag zelf niet komen opdagen zal het bestuur van ICT Zaanstreek de kosten á € 20,- in rekening brengen. 

Actuele media

Bekijk hieronder de foto’s van het afgeronde event.

    Op de hoogte blijven van de laatste ICT ontwikkelingen in de Zaanstreek?

    Design door A&A Capacity | Realisatie door Miller Digital