Zoekt u een ICT bedrijf in de Zaanstreek?

Onze ruim 40 leden en ICT specialisten helpen
u graag bij het oplossen van uw vraagstuk

Een goed begin van het nieuwe jaar!

2017 goed van start laten gaan; dat doet u met een feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst! Op vrijdag 13 januari is de Yada Yada Markt op het Hembrugterrein, dé plek voor alle Zaanse ondernemers die het jaar goed willen beginnen.

Een goed begin van het nieuwe jaar!

Een goed begin van het nieuwe jaar!

2017 goed van start laten gaan; dat doet u met een feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst! Op vrijdag 13 januari 2017 is de Yada Yada Markt op het Hembrugterrein dé plek voor alle Zaanse ondernemers die het jaar goed willen beginnen.  

Volop gelegenheid tot netwerken

Tijdens deze Zaanse nieuwjaarsbijeenkomst staat alles in het teken van netwerken. In een sfeervolle ambiance krijgt u volop de gelegenheid uw collega-ondernemers het beste voor 2017 te wensen. U kunt rustig bijpraten over de ambities voor het nieuwe jaar of plannen maken voor een succesvolle samenwerking. Dit alles onder het genot van de diverse hapjes en drankjes die Yada Yada te bieden heeft.  

Alle ondernemers in en rondom de Zaanstreek zijn welkom!

Deze nieuwjaarsbijeenkomst is een samenwerking tussen de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, de Maatschappij Zaanstreek-Waterland, Vrouwen Netwerk Zaanstad Plus, ICT Zaanstreek, Duurzaan en het Zaans Ondernemers Netwerk. Alle leden, maar ook hun introducés, zijn van harte welkom vrijdag 13 januari.

Na een nieuwjaarstoespraak door wethouder Dennis Straat en de uitreiking van de Duurzaan Award, zullen wij samen een toast uitbrengen op een hopelijk voorspoedig en succesvol 2017!  

Programma vrijdag 13 januari 2017

16.00 uur Ontvangst
16.30 uur Welkom door Guido Voss namens de organiserende partijen
16.35 uur Nieuwjaarstoespraak door wethouder Dennis Straat
16.45 uur Uitreiking Duurzaan Award - Robert Linnekamp
17.00 uur Netwerken, hapjes en drankjes
18.30 uur Einde bijeenkomst, maar u kunt eventueel tot 22.00 uur (voor eigen rekening) nog genieten van de Yada Yada Markt.  

Aanmelding en kosten

Voor deze nieuwjaarsbijeenkomst vragen wij u vriendelijk om u vooraf aan te melden via deze site. De kosten bedragen € 15,00 (excl. BTW). Dit is inclusief twee consumptiebonnen en twee borrelhapbonnen.  Leden van ICT Zaanstreek kunnen na aanmelding via deze site gratis deze bijeenkomst bezoeken.

ACTIE: ICT BEDRIJVEN UIT DE ZAANSTREEK DIE ZICH NOG VOOR DEZE DATUM AANMELDEN KUNNEN OOK GRATIS BIJ DEZE BIJEENKOMST AANSLUITEN (MITS AANGEMELD VIA DEZE SITE)

N.b. Wie zich aanmeld voor deze bijeenkomst maar niet komt opdagen op 13 januari 2017 zal achteraf de gemaakte kosten á € 15,- excl. btw. van ons gefactureerd krijgen.

Actuele media

Bekijk hieronder de foto’s van het afgeronde event.

    Op de hoogte blijven van de laatste ICT ontwikkelingen in de Zaanstreek?

    Design door A&A Capacity | Realisatie door Miller Digital