Zoekt u een ICT bedrijf in de Zaanstreek?

Onze ruim 40 leden en ICT specialisten helpen
u graag bij het oplossen van uw vraagstuk

ICT Zaanstreek Bits&Bytes

De zomer is officieel begonnen! Als gezelligste netwerkvereniging van de Zaanstreek nodigen wij je dan ook uit om samen met ons van de zomer te genieten. Het thema in de Zaanstreek bestaat dit jaar uit water (Stad aan de Zaan) wat een ideale omgeving is om van het mooie weer te genieten. Op 29 september gaan wij dan ook varen tijdens de jaarlijkse Bits&Bytes bijeenkomst. Wij zullen dit gaan doen vanuit de Jachthaven in Nauerna. In 2014 heeft Peppijn Doeswijk met zijn Jachthaven de Zaanse startersprijs gewonnen.

ICT Zaanstreek Bits&Bytes

Programma
Aanvang met hapje en drankje op het terras van restaurant DokG (Jachthaven Nauerna).
Dit restaurant gelegen aan het nieuwe park aan het Noordzeekanaal is een nieuwe trekpleister voor de omgeving.
Daarna gaan wij 1,5 uur varen met een hapje en drankje aan boord van een sloep en de schipper laat ons mooie plekken zien. De boot komt uit de stal van Amsterdam Nautic.

Na het varen worden we bediend met een voortreffelijke BBQ en bijpassend drankje. Alles samengesteld door Guido van Buuren.

Tijdens de avond zal het bestuur kort toelichten waar zij mee bezig is en wat de resultaten toe nu toe zijn met als doel de bedrijvigheid te stimuleren en het aantal leden uit te breiden, waardoor nog meer ICT expertise binnen de vereniging komt.

Kosten voor deze avond

Per persoon € 25,00
Introducee € 15,00 (Dus als je met twee personen komt - het liefst natuurlijk waarvan er 1 niet lid is van ICT Zaanstreek- betaal je maar  € 40,00 voor twee personen)

Actuele media

Bekijk hieronder de foto’s van het afgeronde event.

Op de hoogte blijven van de laatste ICT ontwikkelingen in de Zaanstreek?

Design door A&A Capacity | Realisatie door Miller Digital