Zoekt u een ICT bedrijf in de Zaanstreek?

Onze ruim 40 leden en ICT specialisten helpen
u graag bij het oplossen van uw vraagstuk

Roadshow MIT Noordvleugel

op 7 juni 2016 vindt de Roadshow MIT (MKB Innovatiestimulering Topsectoren) in Haarlem plaats. Noteer deze datum alvast in uw agenda als u van plan bent om een aanvraag in te dienen voor een R&D-samenwerkingsproject. Doel van de bijeenkomst is om MKB-ers te ondersteunen bij de voorbereiding van hun aanvraag voor een R&D samenwerkingsproject. De Roadshow MIT Noordvleugel is een initiatief van de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en de Kamer van Koophandel (KvK). Jaap Bond, gedeputeerde Economie van de provincie Noord-Holland, is gastheer.

Innovatieve mkb-ers kunnen vanaf 5 juli een aanvraag indienen voor een MIT-R&D-samenwerkingsproject. Een R&D-samenwerkingsproject is gericht op de ontwikkeling of vernieuwing van producten, productieprocessen of diensten. Ervaring leert dat niet alle aanvragen aan de vereiste criteria voldoen. De Roadshow MIT helpt ondernemers op weg bij het maken van een goed onderbouwde aanvraag.
 
De Roadshow MIT voor de Noordvleugel vindt plaats op dinsdag 7 juni  in het Provinciehuis te Haarlem.
De bijeenkomst heeft een inloop om 15:00 uur, om 15.30 start het plenaire gedeelte, en duurt tot 18.00 uur.
 
Programma Roadshow MIT Noordvleugel
De bijeenkomsten bestaan uit een plenair gedeelte, waarin algemene informatie wordt gegeven over de MIT-regeling en het aanvraagtraject. Daarna volgt een netwerkcafé, waarbij ondernemers vragen kunnen stellen aan de deelnemende organisaties. Aanwezig zijn o.a.:
• De provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland, met o.a. informatie over Europese subsidies (EFRO en Interreg)
• Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord
• Economic Board Utrecht
• Kamer van Koophandel (KvK);
• Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl);
• Octrooicentrum Nederland;
 
De bijeenkomsten bieden ook een mooie gelegenheid tot netwerken. Ondernemers kunnen onderling hun MIT-ervaringen uitwisselen en nieuwe contacten opdoen.
 
Aanmelden voor de Roadshow MIT kan via http://www.kvk.nl/rsmit2016
 
Locatie
Het provinciehuis is goed te bereiken met het Openbaar Vervoer. Tevens is er de mogelijkheid tot betaald parkeren. Voor een routebeschrijving kunt u terecht op de website van de provincie Noord-Holland: http://www.noord-holland.nl/web/Contact.htm#bezoek-_en_postadres_provinciaal_bestuur_van_noord-holland_provinciehuis

Actuele media

Bekijk hieronder de foto’s van het afgeronde event.

    Op de hoogte blijven van de laatste ICT ontwikkelingen in de Zaanstreek?

    Design door A&A Capacity | Realisatie door Miller Digital