Zoekt u een ICT bedrijf in de Zaanstreek?

Onze ruim 40 leden en ICT specialisten helpen
u graag bij het oplossen van uw vraagstuk

Nieuws

Bijeenkomst 17 september 2013 | Bright Futures NetCom / Synleaf


“50% of the IT Outsourcing engagements do not deliver the objectives. 50% of the IT outsourcing engagements have to be renegotiated, and 25% of the outsourced IT is transferred to another supplier or back in-house within two years after the outsourcing deal”. Dit is een van de resultaten uit het onderzoek die te lezen is in het boek Impact of IT Outsourcing on Business & IT Alignment van dr. Barry Derksen. Bright Futures NetCom geeft a.s. dinsdag antwoord op de vraag hoe dit toch zo fout kan gaan.


“50% of the IT Outsourcing engagements do not deliver the objectives. 50% of the IT outsourcing engagements have to be renegotiated, and 25% of the outsourced IT is transferred to another supplier or back in-house within two years after the outsourcing deal”. Dit is een van de resultaten uit het onderzoek die te lezen is in het boek Impact of IT Outsourcing on Business & IT Alignment van dr. Barry Derksen, ISBN:978-90-817866-1-4.

Je vraagt je af hoe het mogelijk is dat, ondanks het doorlopen van een over het algemeen zorgvuldig uitgestippeld outsourcingstraject die meestal uitgevoerd en gemanaged is door professionals, het toch zo fout kan gaan.

Er zijn veel factoren die kunnen bijdragen aan het uiteindelijk mislukken van een outsourcingsovereenkomst. Een van de factoren die we vaak in de praktijk tegenkomen en die volgens ons de belangrijkste reden is voor het mislukken van een outsourcingsovereenkomst is: slechte of geen regievoering over de geleverde ICT services en leveranciers.

 A.s. dinsdag 17 september tijdens het jaarlijks terugkerend najaars-event van ICT Zaanstreek geeft Bright Futures NetCom een presentatie met als thema: De Regievoering over de Informatievoorziening.

Kom langs als je meer wilt weten over hoe je de regievoering over informatievoorziening kan implementeren en verbeteren waardoor je veel effectiever en efficiënter om zult gaan met je insourced en/of outsourced ICT dienstverlening.

Meer info over de ICT Zaanstreek bijeenkomst op de 17de is te vinden in de agenda van deze website en wil je meer weten over outsourcing en regievoering neem dan contact met ons op info@bfnc.nl

    Over ICT Zaanstreek

    ICT Zaanstreek biedt u een platform van kennis voor en door bedrijven. Wanneer u op zoek bent naar een informele organisatie, welke u helpt aan kennis en kennissen op het gebied van ICT, bent u bij ons aan het juiste adres.

    Reageren

    Op de hoogte blijven van de laatste ICT ontwikkelingen in de Zaanstreek?

    Design door A&A Capacity | Realisatie door Miller Digital