Zoekt u een ICT bedrijf in de Zaanstreek?

Onze ruim 40 leden en ICT specialisten helpen
u graag bij het oplossen van uw vraagstuk

Nieuws

Bijeenkomst verslag 17 september 2013


Afgelopen dinsdag 17 september hebben Synleaf en Bright Futures Netcom, beide al jaren lid van ICT Zaanstreek, de jaarlijkste Bits & Bijts 2013 verzorgd. Het was goed om te zien dat er onder de ruim 40 aanwezige enkele nieuwe gezichten te zien waren. Dit waren leden die al een tijdje niet meer de tijd hadden gevonden om de bijeenkomsten te bezoeken, maar ook enkele nieuwe gezichten die geïnteresseerd waren in deze bijeenkomst van ICT Zaanstreek.

De middag begon met de opening door Piet Smit, voorzitter ICT Zaanstreek. Piet vertelde de leden die aanwezig waren de huidige stand van zaken met betrekking tot de punten die momenteel spelen binnen ICT Zaanstreek.

 -          Rob en Derk van Sebyde zullen namens ICT Zaanstreek een presentatie geven bij ZON, deze presentatie zal gaan over de veiligheid op internet. De presentatie is een onderdeel van de “week van de veiligheid” waarvan ZON mede organisator is.

 -          Het bestuur is momenteel druk bezig met het behouden van leden en het werven van nieuwe leden.

 -          Remon zal plaatsnemen in combinatie met Marco Bleeker van Zaanbusiness in de communicatiewerkgroep van ZON.

 -          De communicatie van ICT Zaanstreek moet verder geoptimaliseerd worden. De basis van de website staat nu klaar en doormiddel van het vormen van een redactieteam zal deze meer gaan bruisen en zullen de social media kanalen meer ingezet gaan worden.

 -          Jur Keuning heeft afgelopen jaar besloten om met pensioen te gaan. Jur blijft “vriend van” ICT Zaanstreek en werd bedankt voor zijn jaren lange inspanning en aanwezigheid

Na deze punten van Piet zijn wij snel overgegaan naar de presentaties van Synleaf en Bright Future Netcom. Beide bedrijven hebben in duidelijke bedrijfspresentaties laten zien wie ze zijn en wat de werkzaamheden zijn van beide bedrijven. Voor veel van de leden was dit een openbaring, we zien elkaar elke keer op de bijeenkomsten maar komen soms pas na jaren en bijeenkomsten zoals deze te weten wat onze mede leden voor ons en onze klanten zouden kunnen betekenen.
 Toen de klok half 7 sloeg en wij allemaal wat honger kregen, doordat de heerlijke geuren van het eten wat klaar stond voor ons op de gang de Julianazaal binnendrong, rondde An zijn verhaal af en konden de eerste mensen beginnen met het opscheppen van de eerste ronde. Op de gang stonden verschillende salades, kipsaté en enkele pasta’s voor ons klaar. De complimenten voor Lust Culinair die voor deze grote groep een fantastische maaltijd heeft verzorgd.
 Tijdens het eten zijn er veel nieuwe connecties gelegd die hoogst waarschijnlijk leiden naar succesvolle samenwerkingen tussen leden van ICT Zaanstreek. Toen tegen 9 uur de laatste leden huiswaarts keerde, konden wij allemaal terugkijken op een leerzame, gezellige maar vooral lekkere bijeenkomst.

De foto’s die ook ditmaal verzorgd werden door de leerlingen van het Zuiderzee college zijn nu terug te zien op de extra pagina van deze website.

Houd de website in de gaten met betrekking tot de aankomende bijeenkomst van 12 november, achter de schermen wordt er momenteel druk overleg gepleegd over de locatie en het thema.

 Bestuur ICT Zaanstreek.

    Over ICT Zaanstreek

    ICT Zaanstreek biedt u een platform van kennis voor en door bedrijven. Wanneer u op zoek bent naar een informele organisatie, welke u helpt aan kennis en kennissen op het gebied van ICT, bent u bij ons aan het juiste adres.

    Reageren

    Op de hoogte blijven van de laatste ICT ontwikkelingen in de Zaanstreek?

    Design door A&A Capacity | Realisatie door Miller Digital