Zoekt u een ICT bedrijf in de Zaanstreek?

Onze ruim 40 leden en ICT specialisten helpen
u graag bij het oplossen van uw vraagstuk

Nieuws

Gratis lidmaatschap ICT Zaanstreek bij aanwezigheid op jubileumfeest op 8 april

Voor wie het is ontgaan.. Op 8 april aanstaande wordt er een spetterend en innovatief jubileumfeest gegeven ter ere van het 10-jarige bestaan van ICT-Zaanstreek.
Tijdens deze middag zullen diverse bekende namen de revue passeren en wordt er kennis gedeeld over diverse ICT onderwerpen.

Voor wie geïnteresseerd is in ICT, is dit een mooie gelegenheid om kennis op te doen en tijdens dit feest te netwerken met andere aanwezigen. Velen bedrijven en afgevaardigden vanuit de gemeente zullen aanwezig zijn om kennis te maken met ICT en elkaar.

Wie nog geen lid is van ons ICT-cluster kan tijdens deze dag, bij aanwezigheid, een gratis lidmaatschap voor 2016 ontvangen. Wat je hiervoor moet doen?  Genieten van dit mooie evenement en je aan te melden voor lidmaatschap bij één van onze collega’s op de locatie in Wormer.

Wil je aanwezig zijn op 8 april?
Schrijf je hier in

Over ICT Zaanstreek

ICT Zaanstreek biedt u een platform van kennis voor en door bedrijven. Wanneer u op zoek bent naar een informele organisatie, welke u helpt aan kennis en kennissen op het gebied van ICT, bent u bij ons aan het juiste adres.

Reageren

Op de hoogte blijven van de laatste ICT ontwikkelingen in de Zaanstreek?

Design door A&A Capacity | Realisatie door Miller Digital