Zoekt u een ICT bedrijf in de Zaanstreek?

Onze ruim 40 leden en ICT specialisten helpen
u graag bij het oplossen van uw vraagstuk

Nieuws

Meetups om elkaar nog beter te leren kennen

Naar aanleiding van de laatste bijeenkomst met de ICT Zaanstreek leden is besloten om enkele keren per jaar een Meetup te organiseren waarin een lid een half uur de mogelijkheid krijgt om zijn bedrijf te presenteren. Na deze presentatie is er ruimte om nog even te netwerken. ICT Zaanstreek zal deze meetup zoveel mogelijk promoten maar natuurlijk is het fijn als alle leden hun relaties die deze meetup wellicht interessant vinden ook uitnodigen. 


Omdat wij nog niet helemaal helder hebben wat de meest ideale tijd is voor de meetup hebben wij hieronder een korte poll.

Create your own user feedback survey

  Over ICT Zaanstreek

  ICT Zaanstreek biedt u een platform van kennis voor en door bedrijven. Wanneer u op zoek bent naar een informele organisatie, welke u helpt aan kennis en kennissen op het gebied van ICT, bent u bij ons aan het juiste adres.

  Reacties (1)

  walter de neve
  30 Oktober 2017

  Hoi Derk,

  voor mij als ict zzp-er en vader is het voor mij het lekkerste om dit na 8 uur te hebben. Is dit voor anderen misschien ook een optie? Overdags is extra moeilijk want als dingen goed gaan zit ik dan bij een klant. dit duurt meestal tot 17 uur en dan ben ik te laat voor de borrel tijd of moet ik vroeg weg bij de klant. Vandaar.

  Reageren

  Op de hoogte blijven van de laatste ICT ontwikkelingen in de Zaanstreek?

  Design door A&A Capacity | Realisatie door Miller Digital