Zoekt u een ICT bedrijf in de Zaanstreek?

Onze ruim 40 leden en ICT specialisten helpen
u graag bij het oplossen van uw vraagstuk

Nieuws

Open sollicitatie grafisch vormgever

Vaak komen er bij ICT Zaanstreek open sollicitaties binnen waarna er ook vaak een match ontstaat tussen een lid en de sollicitant. Vandaag hebben wij Robin Bosma die zich aanbiedt, wie nodigt haar uit?

Beste ICT Zaanstreek lid,

Via Computertraining kreeg ik de tip om uw cluster te benaderen. 

In mijn naaste omgeving ben ik steeds bezig met het uitleggen en oplossen van problemen met computers. (Wat ik overigens erg leuk vind om te doen!)

In deze brief wil ik u graag overtuigen van mijn geschiktheid en enthousiasme, mogelijk dat dit leidt tot een oriënterend gesprek. 

Na mijn VMBO ben ik begonnen aan de MBO opleiding Media Vormgever in Amsterdam, en heb daar mijn diploma gehaald. 

Een vier jarige opleiding met 3 stage periodes. Het laatste jaar bestond bijna geheel uit stage die ik heb doorgebracht bij een klein creatief bureau Creative Skills in Wormerveer. 

Daar hield ik mij bezig met het ontwerpen van visitekaartjes, flyers en folders tot aan het opzetten van complete websites. 

Het Adobe pakket met programma's zoals Photoshop, Illustrator, Indesign en Dreamweaver weet ik mijn weg goed in te vinden, ook het Microsoft Office office pakket is mij niet onbekend. 

Mede door mijn succesvolle laatste stage ben ik in het bezit gekomen van mijn diploma Media Vormgever.

 

Tijdens mijn stage ben ik er achtergekomen dat een klantgerichte houding en een goed inlevingsvermogen cruciaal zijn om opdrachten door te spreken en tot een goed einde te brengen. Luisteren is daarbij essentieel. 

Graag verneem ik of deze brief een aanleiding kan zijn voor een gesprek, waarin ik mijn enthousiasme verder kan toelichten.

Met vriendelijke groet,

Robin Bosma

P.S. CV beschikbaar bij bestuur. Deze kan aangevraagd worden via info@ict-zaanstreek.nl

    Over ICT Zaanstreek

    ICT Zaanstreek biedt u een platform van kennis voor en door bedrijven. Wanneer u op zoek bent naar een informele organisatie, welke u helpt aan kennis en kennissen op het gebied van ICT, bent u bij ons aan het juiste adres.

    Reageren

    Op de hoogte blijven van de laatste ICT ontwikkelingen in de Zaanstreek?

    Design door A&A Capacity | Realisatie door Miller Digital