Zoekt u een ICT bedrijf in de Zaanstreek?

Onze ruim 40 leden en ICT specialisten helpen
u graag bij het oplossen van uw vraagstuk

Nieuws

Subsidie adviseur en ICT specialist gezocht

Bto Zaanstad zoekt een zelfstandig subsidie adviseur ICT op projectbasis. Wil jij je kennis en kunde op het gebied van ICT én subsidies inzetten om innovatieve ICT-bedrijven te adviseren over subsidiemogelijkheden? En ze vervolgens te begeleiden bij een aanvraag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als ICT-specialist vertegenwoordig jij Bto Zaanstad inhoudelijk in het contact met onze opdrachtgevers. Je gaat aan de slag met projecten op het gebied van software-, product- en procesontwikkeling. Tijdens je werk dien je op de hoogte te blijven van de laatste innovatieve technieken.

 Je inventariseert bij de technische specialisten van onze opdrachtgevers de lopende/geplande projecten en de (programmeer-) technische ontwikkelingen. Je hebt flink hands on programmeerkennis om de problematiek rondom deze projecten te begrijpen. Op basis van deze informatie bepaal jij wat de juiste strategie en subsidieregeling is voor een subsidieaanvraag. Vervolgens schrijf je deze aanvraag in teamverband.

 Functie-eisen: • Minimaal HBO-niveau (Bedrijfskundige Informatica, Technische Informatica, Wiskunde en Informatica, Technische Bedrijfskunde etc);
•Programmeerervaring (minimaal 3 jaar ervaring)
•Enige jaren werkervaring op het gebied van subsidie advies
•Sterk analytisch vermogen, resultaat- en doelgericht;
•Gedreven en ondernemend;
•Goede communicatieve eigenschappen (in woord en geschrift),
•Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal

 Wij bieden:
 o Een interessante en afwisselende uitdaging op projectbasis
 o Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid
 o Inspirerende opdrachtgevers en sparringpartners

 Bel of mail voor een oriënterend gesprek. Bij voldoende aanknopingspunten zal er een 2de meer inhoudelijk gesprek volgen.

 Tel: 075-614 9095
 T.a.v. H. Wilms
 info@btozaanstad.nl

    Over ICT Zaanstreek

    ICT Zaanstreek biedt u een platform van kennis voor en door bedrijven. Wanneer u op zoek bent naar een informele organisatie, welke u helpt aan kennis en kennissen op het gebied van ICT, bent u bij ons aan het juiste adres.

    Reageren

    Op de hoogte blijven van de laatste ICT ontwikkelingen in de Zaanstreek?

    Design door A&A Capacity | Realisatie door Miller Digital