Zoekt u een ICT bedrijf in de Zaanstreek?

Onze ruim 40 leden en ICT specialisten helpen
u graag bij het oplossen van uw vraagstuk

Competenties:
  • Advies & consultancy
  • Systeem & Netwerkbeheer
  • Levering van hard- & software
  • Cloud-oplossingen
  • ICT (project)management

AJsolutions

AJsolutions is een IT-bedrijf, gevestigd in de Zaanstreek. Wij bieden een ruim scala aan IT-diensten aan, zoals Cloud computing en IT-beheer, gebaseerd op een jarenlange ervaring in de IT-markt. We adviseren u met specialistische IT-kennis en prefereren een proactieve houding, zodat u altijd op de toekomst bent voorbereid. Of het nu om 1 werkplek gaat of 100; wij zijn u graag van dienst. Dit alles tegen gunstige tarieven.

Besteed uw IT-beheer (gedeeltelijk) uit!         
         
AJsolutions biedt de unieke mogelijkheid om uw IT-beheer geheel, maar ook gedeeltelijk uit handen te nemen. Dit kan een uitkomst zijn bij (tijdelijke) afwezigheid van IT-personeel, maar ook als u extra capaciteit en/of specialisme wilt inhuren. Onze jarenlange ervaring, deskundigheid en servicegerichte instelling maakt ons tot een betrouwbare partner.

Microsoft partner   
          
AJsolutions is een partner van Microsoft. Wij zijn gecertificeerd Microsoft Online Services Partner en gecertificeerd Microsoft Small Business Specialist. Dit betekent dat wij voldoen aan alle eisen die Microsoft stelt aan het beheer van netwerken en ICT voor het MKB.

Aankomende evenementen van AJsolutions

Er zijn geen evenementen

Op de hoogte blijven van de laatste ICT ontwikkelingen in de Zaanstreek?

Design door A&A Capacity | Realisatie door Miller Digital