Zoekt u een ICT bedrijf in de Zaanstreek?

Onze ruim 40 leden en ICT specialisten helpen
u graag bij het oplossen van uw vraagstuk

Competenties:
  • Advies & consultancy
  • Cloud-oplossingen
  • Programmering
  • ICT (project)management
  • Software ontwikkeling
  • Support / business analyse

I&DT

I&DT, oftewel Internet & Database Technology, is specialist op het gebied van bedrijfsinformatie technologie. Door opleiding en ervaring zijn wij in staat de vertaalslag te maken tussen vraagstukken vanuit de business naar de mogelijkheden op ICT-gebied, zonder verlies van de kijk op bestaande infrastructuren en architecturen binnen de huidige organisatie. Door de juiste inzet van ICT-middelen stellen wij u in staat efficienter te werken.

De nieuwe manier van automatiseren
Wij hebben jarenlang technologisch onderzoek gedaan naar workflow systemen en informatiebehoefte binnen grote complexe organisaties. Om software flexibel op te zetten, hebben wij een uniek wetenschappelijk onderbouwd model ontwikkeld; wij noemen dit het CCIS® framework, wat staat voor Customer-centered Information Systems. Dit is geen standaard software, dit is een framework gebaseerd op een visie.

I&DT is tevens gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de zorgsector onder de productnaam en bedrijfsnaam Curasoft. Curasoft is de complete online software ter ondersteuning van de informatiebehoefte, werkprocessen, planning, communicatie, dossiervorming en financiën van zowel grote als kleine zorgorganisaties. Curasoft is o.a. zeer geschikt voor de Paramedici, Zelfstandig behandelcentra, GGZ en revalidatie en overige multidisciplinaire zorgleveranciers.

Voor meer informatie kunt u naar de website www.idt.eu of naar www.curasoft.nl voor zorgsoftware.

Aankomende evenementen van I&DT

Er zijn geen evenementen

Op de hoogte blijven van de laatste ICT ontwikkelingen in de Zaanstreek?

Design door A&A Capacity | Realisatie door Miller Digital