Zoekt u een ICT bedrijf in de Zaanstreek?

Onze ruim 40 leden en ICT specialisten helpen
u graag bij het oplossen van uw vraagstuk

Competenties:
  • Webdesign, ontwikkeling & beheer
  • Webshops & E-commerce
  • Programmering
  • Hosting / housing
  • Software ontwikkeling

Miller Digital

Wij werken het liefst aan totaaloplossingen. Bij de websites die wij bouwen creƫert de mix van uitgekiende vormgeving en superieure techniek het beste resultaat voor onze klanten.

Miller Digital helpt ondernemers met hun website, huisstijl en drukwerk. Tegenwoordig is de website een van de belangrijkste manieren om te communiceren met bestaande en nieuwe klanten. De tijd dat mensen via de telefoongids op zoek gingen naar een lokale ondernemer is echt voorbij. Wij ontwerpen websites met een vormgeving op maat die volledig aansluit bij jouw wensen en uitstraling. Onze sites worden ontwikkeld met alle eisen voor een goede positie in alle zoekmachines.

Wij bouwen voor mobiele toepassingen indien gewenst een volledig responsive design . Dit zorgt ervoor dat jouw website op een pc, tablet of smartphone een perfecte gebruikerservaring biedt, met snelle laadtijden en een hoog gebruiksgemak. Ons geavanceerde webshop systeem biedt een optimale gebruikerservaring voor jouw klanten, gemak voor jou als beheerder en optimale beveiliging van zowel jouw gegevens als die van de klant.

Aankomende evenementen van Miller Digital

Er zijn geen evenementen

Op de hoogte blijven van de laatste ICT ontwikkelingen in de Zaanstreek?

Design door A&A Capacity | Realisatie door Miller Digital